Első év a blogomon

Egy éve ilyenkor fogalmam sem volt, hogy a blogírás első éve egyszerre jelent majd sikert és kudarcot is számomra. Utóbbi különösen az informatikai tudásomnak, illetve éppen nem tudásomnak köszönhető, de az biztos, hogy nagyon sokat tanultam a honlapom elkészítésével. Azóta is folyamatosan az oldal fejlesztését tartom egyik legfőbb célomnak.

És hogy miért érzem sikeresnek?

Blogot írni a 21. században sokak szerint nem menő, nem üti meg a mai internetfogyasztók ingerküszöbét. Őszintén szólva ebben látok rációt, de nagyon örülök, hogy ezek a feltételezések nem szegték kedvem ettől a tevékenységtől, ugyanis sokat köszönhetek a Katarzis Fórumnak.

Amiért a leginkább hálás vagyok, hogy kiváló barátokat szereztem általa. Egy tematikus blog írása annak minden pozitív hozadékával könnyen összeismertethet olyan emberekkel, akik hozzám hasonlóan gondolkodnak a világról.

Hálás vagyok azért is, hogy élménybeszámolóim a visszajelzések alapján eljuthattak a közönségen kívül a rendezőkhöz, színészekhez, szövegírókhoz, zeneszerzőkhöz egyaránt.

Hálás vagyok, hogy írásaimmal kedvet hozhattam egy-egy színházi előadás megtekintésére, ajánlóimat több színház/produkció meg is osztotta oldalán, amit óriási megtiszteltetésnek veszek.

Hálás vagyok, hogy eddig két nagyszerű személyt mutathattam be az itt megosztott interjúkban.

Hálás vagyok, hogy vannak, akiknek tetszik ahogy és amit írok, de hálás vagyok azoknak is, akiknek nem. Legalább megtanulom, hogyan lehet jól kezelni a kritikát.

Hálás vagyok mindenkinek, aki 2022-ben olvasott. Maradjatok velem 2023-ban is!

Katarzisban gazdag boldog új évet kívánok minden kedves olvasómnak!

Egy csodálatos, évértékelésre is tökéletes dal: Thank You

Szólj hozzá!